• Referenties Harp praktijk Wageningen

 

Ik vind de lessen heel leuk en ze is altijd vrolijk. Het is fijn dat je je eigen muziek kan kiezen. De voorspeel avonden zijn gezellig en het is leerzaam om andere leerlingen te horen spelen.

Renee

16 jaar

Wat Linanne zo’n goede harpjuf maakt is dat ze ontzettend goed kan inschatten wat je op dat moment nodig hebt. Ze is bijzonder flexibel in haar lessen. Linanne staat altijd klaar voor haar leerlingen en is een van de aardigste en begripvolste mensen die ik ken.

Arla

24 jaar

  • Referenties Harp praktijk Opheusden

De harplessen bij juf Linanne zullen we niet snel vergeten, zoveel liefde en aandacht voor al haar leerlingen. Altijd bereid om mee te denken en idee├źn te verzamelen. Zeker een aanrader!

Judith

11 jaar

Ideale harpdocente: Met veel geluk heb ik haar gevonden ongeveer 10 jaar geleden. Omdat ik op latere leeftijd ben begonnen is het niet gemakkelijk om te leren harp spelen. Toch behoud ik het plezier erin. Linanne heeft veel geduld en weet altijd de juiste muziek te vinden.

Hermine

64 jaar

Linanne is een lerares die op maat lesgeeft. Ze houdt enerzijds rekening met de persoonlijke wens van de harpiste en anderzijds geeft ze vakkundig les in dat nodig is om een hoger niveau te behalen. een hele mooie mix die mij veel les-en speelplezier oplevert.

Teunellen

21 jaar

  • Referenties Harp concerten

BioVitaal organiseert regelmatig congressen voor artsen en therapeuten. De laatste jaren heeft Linanne de lunchpauzes opgeluisterd met haar prachtige harpspel, waarvan de bezoekers van onze congressen altijd enorm genieten. Uit haar virtuoze spel blijkt een grote liefde voor en kennis van muziek.

Rob van Dijk

Directeur, Biovitaal